Het Reestdal, waar de tijd stil lijkt te staan…

De BNB ligt naast het oude kerkenpad van het monumentale kerkje van Oud Avereest. Op 50 meter afstand ligt de oude boerderij Het Reestdal. Deze is sinds enige jaren niet meer in gebruik als boerderij. De boerderij is eigendom van de familie Mulder. Zij kochten het monument enige jaren geleden van Landschap Overijssel. Het erf en de omgeving van de boerderij is nog steeds van landschappelijke waarde en het geheel heeft de status van landgoed. Na een grondige verbouwing van de boerderij is begin dit jaar in een een van bijgebouwen een BNB gerealiseerd.

Het gebouw heeft een oppervlakte van ca. 50 m2 en heeft alle faciliteiten voor twee personen. Kenmerkend is het lichte playwood interieur met de grote ramen aan de voorkant. Deze bieden een panoramisch uitzicht over het beekdal. De BNB heeft een woonruimte -keuken met houtkachel.

In de slaapkamer vindt u het twee persoons-bed, kastruimte en toegang naar de badkamer.

– woonkamer
– brede gang met zitjes
– slaapkamer, tweepersoonsbed, afmetingen bed: 160 x 200 cm (op verzoek 2x eenpersoons)
– badkamer, toilet, douche, wastafel
– keukenblok
– houtkachel

De B&B is sterk verbonden met het landschap. We trachten daarom zo bewust mogelijk om te gaan met energie, afval en producten. Eerlijk is eerlijk… Uw verse eitje wordt door eigen scharrelkippen gelegd, producten worden zo veel mogelijk vers en uit eigen tuin bereid, groenafval gaat op de composthoop en het water van de B&B loopt via een eco-besparingssysteem.

Tarieven en beschikbaarheid vindt u hier.

Neem bij vragen gerust contact op met Martine. Zij is bereikbaar via 06 550 552 17 of info@bnbhetreestdal.nl. Ook wanneer wij vol zitten kunnen wij u wellicht helpen aan een passend alternatief.

Menu